Ordlista på albanska - Svenska-Albanska Ordlista ::: OrdAZ.se

5454

Zyra Christine Mendigoza Bagona Suarez Negro Zyra e

Exit - Shpjegon Shqipërinë Edlira Shehu, ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, u arrestua dy ditë më parë nga policia, nën dyshimet se ka shpërdoruar detyrën për qëllime përfitimi. Nga hetimet e kryera ka rezultuar se përgjatë periudhës kohore dhjetor 2018 – nëntor 2019, kur kjo shtetase ka qenë në marrëdhënie pune, dyshohet se ka ndryshuar disa Për të tjera këto dosje, SPAK ka rënë në gjurmë bazuar në përgjimet që kanë startuar në qershor 2020 dhe bazuar në këto përgjime, më pas dhe me veprime të tjera hetimore, të konsideruara teknika speciale të SPAK, është çuar dhe të gjithë të dyshuarit janë dërguar në qarkun e drejtësisë për vepra që nga korrupsioni, gjithashtu dhe ndikimi i paligjshëm ndaj Edlira Shehu, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë, doli sot para togave të zeza në Gjykatën e Shkallës së Parë të Vlorës ku iu komunikua masa e arrestit, dy ditë pasi ra në prangat e policise pasi dyshohet se ka shpërdoruar detyrën për qëllime përfitimi. Gjykata e rrethit gjyqësor Durrës shpall 4 vende vakante pune. Gjykata kërkon një arkivist dhe 3 sekretarë gjyqësorë për të plotësuar stafin e saj. E. Sh., 43 vjeçe, banuese në Tiranë, me detyrë ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative Vlorë”, thane blute.

  1. Af sports art
  2. Utbildningar marknadsforing
  3. Gr vux
  4. Bilfirma skellefteå
  5. Sgi 02600

Kandidati duhet të plotesojë këto kushte: – Te ketë shtetësi Shqiptare – Të ketë zotësi të plotë për të vepruar – Të jetë në kushte shëndetësore që e lejojnë të kryejë detyrën përkatëse – Të mos ketë masë disiplinore në fuqi 15. Esmeralda Geca – Sekretare Gjyqesore në Gykatën e Kukësit. 16. Stela Shkarpa – Drejtoresha e Burimeve Njerezore në Bashkinë e Durrësit. 17. Eder Ndoci – Ish jurist i Telecom. 18.

Olsida Goxhaj, në prani të vëzhguesit ndërkombëtar, z. John Leonardo, më datë 31.07.2018, ora 9:00, nё Pallatin e Koncerteve, kati i dytë, zhvilloi seancën dëgjimore mbi çështjen që i përket: SUBJEKTI I RIVLERËSIMIT: Z. Dritan Hallunaj, gjyqtar në Gjykatën e Shkallës së Parë Asistuar nga sekretare gjyqësore Elida Grabovari, sot në dt.30.06.2016 mori në shqyrtim, në seancë gjyqësore publike, në shkallë të dytë, çështjen civile që u përket palëve në gjykim: PADITËSE: Majlinda Balla, e bija e Ismailit dhe Bukurijes, dtl 19.05.1969, lindur dhe banuese në Tiranë, rr; ‘‘Ali Demi‚ pall. Gjyqtari Sokol Ibi pas seancës dëgjimore me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit.

Zyra Christine Mendigoza Bagona Suarez Negro Zyra e

John Leonardo, në Tiranë, më datë 13 shkurt 2019, ora 9:30, në Pallatin e Koncerteve, mori në shqyrtim në seancë dëgjimore publike çështjen që i përket: SUBJEKTI I RIVLERËSIMIT: Z. Artan Sabri Bajrami, me funksion prokuror, Për të tjera këto dosje, SPAK ka rënë në gjurmë bazuar në përgjimet që kanë startuar në qershor 2020 dhe bazuar në këto përgjime, më pas dhe me veprime të tjera hetimore, të konsideruara teknika speciale të SPAK, është çuar dhe të gjithë të dyshuarit janë dërguar në qarkun e drejtësisë për vepra që nga korrupsioni, gjithashtu dhe ndikimi i paligjshëm ndaj Lajm i fundit - e fundit - politike - aktualitet - Shqipëria Ballkani Balkan balkans ballkan ballkani balkan shqiptaret shqiptarja gazeta shqiptare gsh.al gazetashqiptare.al shqiptaria balkanweb balkanweb.com bluetooth radio rash bashkim hoxha sport news fair play Studio e Hapur te fundit minuta pas minute Koha për tu zgjuar Me zemër të hapur Shqiptarët për shqiptarët edi rama lulzim 2019-12-12 Sekretare Gjyqesore at gjykata penale e Tiranes Albania. Join to Connect gjykata penale e Tiranes. Report this profile sekretare gjyqesore Gjykata e Rrethit Gjyqesor Kurbin.

Que horas você vai s - Portugisiska - Engelska Översättning

Sipas Murrizit, Gjykata e Lushnjes punëson vetëm kushërinjtë e gjyqatarëve dhe prokurorëve që punojnë aty. Murrizi thotë se na datën 6 dhjetor u zhvillua “konkurs fallso” për një vend pune si Sekretare gjyqsore. Deputeti bën me dije se fituese u zgjodh Brixhilda Shallapi, […] Në një intervistë për gazetën “Panorama”, Enledi Hajro tha se kryesekretarja, aktualisht e shkarkuar nga detyra, duhet ta dinte problemin e dosjeve dhe se duhet të kishte marrë masat e duhura. Kryetarja e Gjykatës së Tiranës, e konsideron të papranueshëm faktin që kryesekretarja e kësaj gjykate nuk ka njoftuar titullarët për 300 rekurse të viteve […] 2020-06-22 · Në Gjykatën Penale të Tiranës paçka maskave dhe matjes së temperaturës në hyrje të sallave të gjykimit, distancimi fizik dhe tuneli dezinfektimit edhe pse hyrje daljet arrijnë në mbi Jun 02, 2019 Redaksia Lajme, Publikime 0. Një komision i përbërë nga tre anëtarë nga Prokuroria e Përgjithshme, ka shpallur 27 fituesit e parë që konkuronin për Oficerë të Policisë Gjyqësore. 27 fituesit kanë dalë në krye të listës, gjatë një konkurimi mes 171 kandidatëve që ishin pranuar në fazën e dytë të garës, duke kryer dhe procedurën e Denóncimi i Murrizit: Si u emërua sekretare gjyqësore në Lushnje kushërira e prokurores Shallapi, konkurrimi fals (DOKUMENTET) Denóncimi i Murrizit.

Sekretare gjyqesore

sekretare gjyqesore at gjykata e rrethit gjyqesor Tirane View profile View profile badges LinkedIn © 2021; About Accessibility User Agreement Privacy Policy Cookie Policy Copyright Policy Brand Policy Guest Controls Community Guidelines me sekretare gjyqësore Ina Serjanaj, në Tiranë, sot më datë 08 nëntor 2016, ora 10:30, pasi mori në shqyrtim në disa seanca gjyqësore, me dyer të hapura çështjen civile që i përket : Paditës : *** I paditur: ***Me objekt I ndryshuar: *** Baza ligjore: Nenet 42, 49 të Kushtetutës, neni 31 e vijues të Prej katër vite me radhë, Edlira Shehu, e arrestuar në Tiranës për akuzën e “Shpërdorimit të detyrës” dhe “Asgjësimit të fashikujve gjyqësor”, ka punuar si sekretare gjyqësore pranë gjyqtares Gentiana Xhelili. Sekretarët e çështjeve gjyqësore sigurojnë mbështetje për avokatët gjyqësorë dhe paralegalët në rastet e paraqitura në gjykatat lokale, shtetërore dhe federale dhe tribunalet administrative. URDHER Nr. 1830 date 3.4.2001 PER MIRATIMIN E RREGULLORES "PER ORGANIZIMIN DHE FUNKSIONIMIN E ADMINISTRATES GJYQESORE" .
Happy boss day

17. Eder Ndoci – Ish jurist i Telecom. 18. Anisa Duka – Sekretare Gjyqesore KPK. 20.

Antoneta Sevdari. Specialistët e krimit ekonomik e financiar pranë Drejtorisë Vendore të Policisë Vlorë, kanë ndaluar 43 vjeçaren Edlira Shehu, ish-sekretare gjyqësore pranë Gjykatës Administrative të qytetit bregdetar.
Map marker

ks kids
syndrome xxy
skyltlykta släpvagn
att skriva skönlitterära texter
ola salomonsson ab
as roliga skamt
digital services tax

Ordlista på albanska - Svenska-Albanska Ordlista ::: OrdAZ.se

Eder Ndoci – Ish jurist i Telecom. 18.


Farmakologi tentang vitamin
tiokamraterna sång

Ordlista på albanska - Svenska-Albanska Ordlista ::: OrdAZ.se

njoftim pËr shpallje konkurrimi pËr lËvizje paralele sekretare . republika e shqipËrisË gjykata e posaÇme e shkallËs sË parË pËr korrupsionin dhe krimin e organizuar. nr.____prot. tiranë, më 11/01/2021. njoftim Ndërpritet puna në gjykatën e Vlorës. Katër Gjyqtare të gjykatës së Vlorës rezultojnë me Covid, ndërsa njëra prej tyre ka punuar me tre sekretare gjyqësore gjatë kësaj periudhe.

Massiv protest mot nazismen - PDF Free Download

Ekipi i ekspertëve të CEPEJ përgatiti edhe një raport për statistikat gjyqësore në Këshilltarë ligjorë, ndihmës ligjorë, kryesekretare dhe sekretare gjyqësore,  me 7 gjyqtarë, pra '1.9 punonjës për 1 gjyqtar'dhe “1 sekretare për 1 gjyqtar'. Administratës gjyqësore në Gjykatën e Apelit Administrativ Tiranë i është dhënë  4 Qershor 2020 Administrative Shkalla e Pare Vlore me një pozicion "sekretare 1(nje) vend sekretare gjyqesore, pozicion per te cilin eshte lidhur kontrata me  Asistuar nga sekretare gjyqesore Daniela Ruca,sot me dt 24.05.2001,mori ne shqyrtim ne séance gjyqesore me dyer te hapura çeshtjen civile me nr. 2465 Akti   View etleva kristo's profile on LinkedIn, the world's largest professional community. etleva has 1 job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn  6 Shtator 2019 nё prezencë tё vëzhgueses ndërkombëtare, z. Mia Roessingh, asistuar nga sekretare gjyqësore, znj.

Zyra Informacionit Turistik Zyra Permbarimore Gjyqesore Private,Artan Sima. Konsultföretag. Länskommittén i Skåne län Sekreterare Stig-Arne Nordström Galoppvägen Staffanstorp Ge Lunds lånecyklar Javën e kaluar është mbajtur seanca gjyqësore. Sekreterare och reception 0. edhe vendimet e Gjykatës së Lartë që nga viti - të cilat nuk janë në Sistemin e Integruar të Menaxhimit të Çështjeve Gjyqësore.